Αμυγδαλωτά με άρωμα Καρύδας | Raw-Vegan

Αμυγδαλωτά με Καρύδα_1

Τι πιο ωραίο από ένα γευστικό αμυγδαλωτό το οποίο γίνεται σε 5 λεπτά, αποτελείται μόνο από 5 υλικά και δεν χρειάζεται ψήσιμο;

Βρήκα αυτή την πανεύκολη συνταγή εδώ. Δεν άλλαξα τίποτα. Είναι απλή, γρήγορη και πεντανόστιμη. Ακόμα κάθεστε;

Αμυγδαλωτά με Καρύδα_2

Υλικά: (για περίπου 12 τμχ)
  • 1 κούπα τριμμένη καρύδα
  • 1/2 κούπα αλεύρι αμυγδάλου
  • 6 κ.σ. λυωμένο λάδι καρύδας
  • 2 κ.σ. μέλι (ή σιρόπι αγάβης / σφενδάμου)
  • 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
  • Χτυπάτε όλα τα υλικά στην κουζινoμηχανή / multi για 5 λεπτά. 
  • Εάν το μίγμα είναι πολύ μαλακό, βάλτε το 1/2 ώρα στο ψυγείο για να σφίξει.
  • Πέρνετε μικρή ποσότητα με τα δάχτυλά σας και πλάθετε μικρά μπαλάκια.
  • Αποθηκεύετε σε γυάλινο τάπερ στο ψυγείο.

Leave a Reply