Καλοκαιρινά Ωμοφαγικά Noodles | Summer Raw Noodles | Raw-Vegan
Απλότητα είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τα ωμοφαγικά πιάτα. Όπως επίσης και η καθαρότητα στις γεύσεις αλλά και η ευκολία στην παρασκευή τους. Με την κατάλληλη κοπή τα λαχανικά μεταμορφώνονται και μετουσιώνονται σε πιάτα με εμφάνιση γκουρμέ. Πειραματισθείτε…
Ανοίξτε την οπτική σας…
Οι συνδυασμοί είναι ατελείωτοι & οι γεύσεις καθαρές και απολαυστικές.
Υλικά: (για 1 μερίδα)
- 2 μέτρια καρότα
- 1 μέτριο κολοκυθάκι
- 1/2 αγγούρι
- 1/2 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες
- 3 κ.σ. vegan μαγιονέζα
- 2 κ.σ. vegan παρμεζάνα
- 1 κ.σ. μαϊδανό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο
- ανθό αλατιού, ρίγανη
Εκτέλεση:
- Παρασκευάστε τα ωμοφαγικά noodles κόβοντας τα καρότα, το κολοκυθάκι και το αγγούρι σε σπιράλ χρησιμοποιώντας έναν χειροκίνητο κόφτη σπιράλ. Ανακατέψτε τα με την πιπεριά και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Περιχύστε τα με τη vegan μαγιονέζα και τη vegan παρμεζάνα.
- Αν θέλετε, καρυκεύστε με extra ανθό αλατιού και ρίγανη.
- Μεταφέρετε σε ένα πιάτο και γαρνίρετε με το μαϊδανό και το βασιλικό.
- Έτοιμο!
Version in English
Simplicity is the key-word for raw-vegan food, as well as purity in flavors and easiness in preparation. With the right kitchen appliances veggies transform into gourmet-style dishes.
Experiment…
Open your vision…
Combinations are infinite & flavors are pure and tasty.
Ingredients: (for 1 person)
- 2 medium carrots
- 1 medium zucchini
- 1/2 cucumber
- 1/2 red pepper cut in thin slices
- 3 TBsp vegan mayonaise
- 2 TBsp vegan parmesan
- 1 TBsp finely chopped parsley
- 1 TBsp finely chopped basil
- fine sea salt, oregano
Directions:
- Using a spiralizer make the carrot, zucchini & cucumber noodles.
- Mix them with the sliced pepper and put them in a large bowl.
- Mix them with the vegan mayonaise & vegan parmesan.
- If you wish, you can add some fine sea salt & oregano.
- Put them on a plate and garnish with parsley & basil.
- That’s it… Enjoy!