Αμυγδαλωτά με άρωμα Καρύδας | Raw-Vegan
Τι πιο ωραίο από ένα γευστικό αμυγδαλωτό το οποίο γίνεται σε 5 λεπτά, αποτελείται μόνο από 5 υλικά και δεν χρειάζεται ψήσιμο;
Βρήκα αυτή την πανεύκολη συνταγή εδώ. Δεν άλλαξα τίποτα. Είναι απλή, γρήγορη και πεντανόστιμη. Ακόμα κάθεστε;
Υλικά: (για περίπου 12 τμχ)
- 1 κούπα τριμμένη καρύδα
- 1/2 κούπα αλεύρι αμυγδάλου
- 6 κ.σ. λυωμένο λάδι καρύδας
- 2 κ.σ. μέλι (ή σιρόπι αγάβης / σφενδάμου)
- 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
- Χτυπάτε όλα τα υλικά στην κουζινoμηχανή / multi για 5 λεπτά.
- Εάν το μίγμα είναι πολύ μαλακό, βάλτε το 1/2 ώρα στο ψυγείο για να σφίξει.
- Πέρνετε μικρή ποσότητα με τα δάχτυλά σας και πλάθετε μικρά μπαλάκια.
- Αποθηκεύετε σε γυάλινο τάπερ στο ψυγείο.